VÅRE TJENESTER

Vi utfører alt ifra små elektro- og servicetjenester, oppgraderinger, installasjoner i nybygg, til mindre eller større rehabiliteringer av boliger, landbruksbygg og større nye byggeprosjekter innen elektro, varmepumpe og fiber.


Ingen jobb er for liten for oss, og de aller fleste er heller ikke for store. Ta kontakt dersom du ønsker noe utført eller har spørsmål om vi kan hjelpe deg. 👍

Elkontroll og Termografering

 

Vi er sertifisert til å utføre Elkontroller og Termografering iht. NEK 405 for 

Bolig og Næring med Tillegg B for Landbruk.


Dette er det de alle fleste forsikringsselskaper krever når de referer til en elkontroll, og er en fastsatt standard for hva en kontroll av elektriske anlegg skal inneholde. En "el-sjekk" kan på ingen måte sammenliknes med en elkontroll iht. NEK 405. 


Det lønner seg å være i forkant og vedlikeholde fremfor å reparere. Jevnlig elkontroll og elektrotermografering vil kunne oppdage fremtidige feil før de utgjør en fare for liv eller kostbar skade på materiell eller eiendom.Her kan det være mye å hente, både i økonomi og  trygghet.


Vi er registrert direkte opp mot forsikringsselskapene, så ved å bestille en elkontroll gjennom oss får både du, forsikringsselskap og alle nødvendige parter autmatisk oppdatering ved utført kontroll, avvikslukking og varsling når det er tid for neste kontrollintervall.Toshiba Signatur

Elektroinstallasjoner

 

Trenger du en elektriker for å endre eller reparere noe hos deg?

 

Vi utfører det aller meste av vanlige elektrikeroppdrag for nybygg, oppgradering og vedlikehold av elektriske anlegg for privatkunder. I tillegg har vi også lang fartstid og erfaring for større elektroinstallasjoner for både nærings, industri og landbruksinstallasjoner med tilhørende robotstyringer og automasjon.


Vi har også godkjenning for arbeider i medisinske områder.VARMEPUMPER

 

Vi har F-gass sertifisering innen Kategori 1 for varmepumpe- og kjøleanlegg.


Dette betyr at vi kan levere alt fra mindre private varmepumpeanlegg (luft/luft), til store energibesparende løsninger for næring- og industrianlegg.


Har du også en eksisterende gammel varmepumpe du ønsker å demontere lovlig eller bytte ut med en ny og bedre hjelper vi deg selvfølgelig også med det.


Trygt og sikkert uten miljøskadelige gasser på avveie.

Se denne videoen for mer informasjon:

Hvordan lovlig demontere eller bytte ut varmepumpeVi utfører også varmepumpeservice på alle typer luft/luft varmepumper (alle merker) og er stolt leverandør av det som går for å være blandt de beste og peneste tilgjengelige varmepumpene på markedet:


Toshiba Varmepumper


Besøk nettstedet ovenfor for mer informasjon om de ulike modellene og veiledende priser, eller kontakt med oss for å få god veiledning med vår kompetanse på modeller og egnet plassering.Har boligen din servicehefte?Alle oppdrag hvor det endres noe i et elektrisk anlegg skal dokumenteres.

Vi benytter Boligmappa som er Norges fremste plattform for sikker overlevering av dokumentasjon til våre kunder.


Forbrukerrådet sammenligner "Boligmappa" med serviceheftet man har på bilen. 


Logg inn med MinID og vips så ligger alt som er registrert på boligen der. Trygt og oversiktlig for deg og eventuelt en fremtidig eier.

Fiber, data, og nettverksinstallasjoner

 

Vi er sertifisert EKOM bedrift, og utfører 

installasjon og reparasjon av fiber-, data- og telenettverksanlegg.


Vi har også testutstyr for dokumentasjon av nettverksanlegg.